9.İYZ Konuşmacısı, Aret VARTANYAN

Aret Vartanyan, yazar, kişisel dönüşüm uzmanı ve iletişim danışmanlığı şapkalarıyla üç kulvarda çalışmalarını sürdürüyor.
İki Yırtık Ruh: Sen ve ben, Bir Nefes İstanbul ve Bin Yüz Bir İnsan kitaplarıyla yüzbinlerce okura ulaşan Aret Vartanyan, kitaplarında insan odaklılığını kaybetmeden yaşamı, insanı ve istediğimiz yaşamı gerçekleştiremyi kitaplarına taşıyor. İki roman ve bir deneme tarzındaki kitaplarıyla kısa zamanda önemli başarılar yakalayan Vartanyan’ın üç kitabı da İngilizce’ye çevrilerek yurtdışında satışa sunuluyor.
2009 yılında kurduğu ve üç yılda 150.000 kişiye ulaşan Yaşam Atölyesi, Asmalımescit, Acarkent ve Amsterdam yerleşik atölyelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Kişisel Dönüşüm yaklaşımıyla, katılımcılarının yaşamlarında kalıcı fark yaratan Yaşam Atölyesi,  2012 yılında Londra ve New York eğitimlerini de başlatıyor. 2011 yılında başlayan kurumsal eğitimlerde ise alanlarında lider 14 global/lokal şirket Yaşam Atölyesi ile çalışanlarında fark yaratıyor.  Ayrıca Türkiye’nin ilk Kişisel Dönüşüm Akademisi; Yaşam Atölyesi, ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğinde çalışmalarına başladı.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisan ve yüksek lisan eğitimlerini tamamlayan Vartanyan, eğitimini Oxford Üniversitesi’nde teoloji bölümünde sürdürdü ve Londra’da PR eğitimini tamamladı. 16 yıl kurumsal yaşamını sürdüren Vartanyan, Türkiye’nin önde gelen reklam ve PR ajanslarında global/lokal müşterilerin iletişim danışmanlığını üstlendi. 2007 yılında Vodafone Türkiye ‘nin lansman döneminde marka yönetiminde yer aldı ve ardından 2010 yılında Doğan Online’a  Pazarlama Müdürü olarak kurumsal iş hayatını noktaladı.  İletişim dünyasından kopamayan Aret Vartanyan her yıl yaklaşık 30 üniversite’de öğrencilerle buluşuyor; Mediacat dergisinde pazarlama iletişimi yaklaşımlarını paylaşıyor.
Turkmax Buyrun Paylaşalım programında yaklaşımlarını daha geniş kitlelerle paylaşmaya başlayan Vartanyan, Posta gazetesi ve birçok farklı yayında ise yazılarıyla okurlarına ulaşıyor.

Arama Yap

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.