9.İYZ Konuşmacısı, Erim HISIM

1962 yılında Ankara’da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi İstatistik lisans ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Yüksek lisans dereceleri sahibidir.

Başbakanlık bünyesinde başladığı iş yaşamına araştırma sektöründe devam etmiş ve çeşitli kuruluşlarda ar-ge, ik ve benzeri bölümlerde görevler üstlenmiştir.

Araştırmacılar derneğinin kuruluş çalışmalarında yer almış, İstatistikçiler derneğinde üç dönem başkanlık üstlenmiş, Türkiye Genç İşadamları derneğinde yönetimde yer almıştır. Halen PERYÖN üyesidir.
Akademik çalışmalarına, öğretim görevlisi olarak yer aldığı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde, lisans ve yüksek lisans programlarında devam etmektedir.

Birçok kuruluşa eğitmen ve yönetim danışmanı olarak ve birçok bireye de psikolojik danışman ve koç olarak destek olmaktadır.

Bugüne kadar on binlerce kişiye ve yüzlerce kuruma eğitim vermiş, beş yüz büyük kuruluş listesinde yer alan kurumların % 60’ına danışman, eğitmen ve koç olarak hizmet vermiştir.

Takımdaşlık analizi kitabının yazarı olan HISIM ayrıca birçok yayımlanmış makaleye ve çeşitli bilimsel kongrelerde sunulmuş tebliğlere imza atmıştır. Ayrıca KEFE analizi KEYS kişilik envanteri ve Kariyer Tamamlama testlerinin hayata geçmesini de sağlamıştır. Halen Secretcv.com Eğitim Danışmanlığı'nı sürdürmektedir.

Arama Yap

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.