Değerli PERYÖN Dostları,

Her sene Mayıs ayında geleneksel olarak büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz Ege İnsan Yönetimi Zirvelerinin 9ncusunu bu sene 21-22 Eylül 2012 tarihlerinde TEPEKULE KONGRE VE SERGİ MERKEZİ’NDE gerçekleştireceğiz.

Bu sene neden Eylül ayı sorunuzun cevabı 28 Ocak’taki kongre ile göreve gelmemizden sonra Mayıs ayına çok az bir süre vardı ve bize göre çok güzel zirve hazırlayamayabilirdik. Bu neden ile yaz tatilinin sonu olarak düşünüp 21-22 Eylül tarihlerini tespit ettik.

Güzel hazırlanıyoruz ve bu senenin temasını herkesin konuya ortak olabileceği " X Y Z KUŞAKLARI " olarak belirledik.Sloganımız ise 3 KUŞAK 1 ZİRVE

Biz bu temayı belirlerken günümüzün popüler konusu ve kuşakların çatışmalarını gören, bilen, yaşayan kişiler olarak düşünmüştük. Temayı belirledikten 1 hafta sonra 9 Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama Koordinatörlüğünden bir ortak çalışma teklifi geldi ve konusu ise XYZ kuşakları çatışmasının birçok yönden incelenmesi idi. Hemen kabul ettik ve dedik ki biz buradan çıkacak sonucu zirvemizde tartışıp birde orada sonuç bildirisi olarak çıkarabilir miyiz, sağ olsunlar onlarda teklifimize olumlu bakıp kabul ettiler.

Böylece belkide ilk defa PERYON Ege olarak Üniversite ile beraber araştırılan bir konu ve sonuçlar İK zirvesinde başka konuk ve konuşmacılarla tartışılıp sonuç bildirisi oluşturulacak.

Ayrıca sohbetleri ile size zevkli vede hareketli dakikalar geçirtecek konuklarımızın katılacağı keyif oturumlarımızla güzel bir zirve hazırlıyoruz.

Bu sene fiyatlarımızı düşük tutarak katılımın yüksek olmasını sağlamak istiyoruz, sponsor fiyatlarımızı 2 sene önceki fiyatlarda tutarak, zirvemize, beraberliğimize ve GÜZEL İZMİR’imize davet ediyoruz. Firmaların sponsorluk desteklerine de açığız.

Siz PERYÖN dostlarımızı katılımcı ve sponsor olarak aramızda görmeyi arzu eder, beraberce güzel bir zirve oluşturacağımızı ümit ederek çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Serdar KALAYCIOĞLU
PERYÖN Ege Şubesi
Yönetim Kurulu Başkanı

Arama Yap

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.